Forsikring & Erhverv

Har du en sundhedsforsikring?

Vi samarbejder med disse sundhedsforsikringen: 

– Nordic Netcare (Mølholm m.fl.)

– Falck Healthcare

– Dansk sundhedsikring

– TRYG

– Top Danmark

– Danica

– Scandia

  • Har du oplevet sygefravær på grund af smerter og arbejdspres Udnytter du din sundhedsforsikring når du nu har tegnet en?
  • Oplever du, at din krop ikke altid vil, hvad du vil og har lyst til?
  • Kunne du tænke dig, at finde ud af, hvordan du selv kunne afhjælpe en skade?
  • Tænker du på dig selv før dit arbejde og dagligdag?

Kan du svare JA til minimum en af overstående spørgsmål er der hjælp at hente hos os.

Sådan gør vi: Vi hjælper dig med at hjælpe dig selv ud af din skade eller smerte. Beregner gøremål såsom let træning, og andre tiltag i din dagligdag, som effektivt og praktisk giver din krop de værktøjer, som behøves. Vi har fleksible tider, så du skal ikke gå hver gang i din arbejdstid.

Vi søger for de praktiske ting, så du kun skal aktiverer din forsikring og sørge for relevante forsikringspapir til os forud for dit første besøg hos os. Sagde vi det var svært? Nej veI? Vi ser frem at hjælpe dig tilbage til fuld vigør.

Kontakt os på telefon: 2759 2898  mail: peakclinic6000@outlook.dk  

HUSK: at du kan anvende din sundhedsforsikring hos os. Sørg for at have en lægehenvisning forinden samt relevante forsikringsgodkendelse inden første konsultation.

Bemærk, at såfremt du ikke har en godkendt sundhedsforsikring eller sendt os relevant information forud for første konsultation, skal du selv lægge ud for konsultationen. Efterfølgende refunderes du af din forsikring dit udlæg ved gyldigt faktura fra os vedlagt. 

Be miserable. Or motivate yourself. Whatever has to be done, it’s always your choice

– Wayne Dyer