Børn & Unge

  • Har du smerter engang imellem, som driller dig i hverdagen og kommer og går?
  • Oplevet du nogle gange, at kroppen trykker og er øm i led og muskler forskellige steder?
  • Har du haft smerter i skinneben, knæ, ryg og nakke og lyder “skinnebensbetændelse” , “springerknæ”, “osgood schlatter” bekendt?
  • Oplever du, at dine forældre og venner ikke forstår dig med hensyn dine smerter?

Kan du svare JA til minimum en af overstående spørgsmål er der hjælp at hente hos os.

Vi er specialiseret i undersøgelse, træning samt behandling af børn og unge. Vi har stor ekspertise indenfor håndbold talent udvikling. 

Vi ser mange sammenhænge mellem for lidt eller for meget aktivitet hos børn/unge, deres livsstil og deres klager over smerter og smerteubehag. Om der dyrkes computerspil, skole eller elitesporttræning, er kroppen i vækstfaserne altid udsat for forskellige påvirkninger, som kan give ubehag og smerter.

VI sætter ind netop der, hvor kroppen har brug for hjælpen uanset om skaden er akut eller mere langvarig. Beregn gøremål såsom træning, kostkorrektioner og andre tiltag imod løsning af skaden og smerteproblemerne. Book din tid nu, og lad Peak Clinics personale hjælpe til, hvor de unges behov er, og give dem en frisk og ny start. Har du en sundhedsforsikring igennem eksempelvis Nordic Netcare, kan du også anvende den hos os for dit barn. Læs mere under “Forsikring & Erhverv”

Kontakt os på telefon: 2759 2898  mail: peakclinic6000@outlook.dk  

We cannot teach people anything; we can only help them discover it within themselves

– Galileo Galilei