Om Klinikken

Værdier

Troværdighed/Ærlighed:
Et ordsprog siger: ”Du kan kun lære andre mennesker det niveau af sundhed, du selv besidder/praktiserer”. Dette er hjørnestenen i den støtte, vejledning og behandling, som vi giver til vores klienter.

Målrettet effektivitet og udviklings-potentiale:
Vores fokus og intention er på maksimale resultater, baseret på klienters niveau og tolerance, samt mental åbenhed.

Motivation og glæde:
Er den drivende energi som altid er omdrejningspunktet i et inspirerende samarbejde med vores klienter.

Innovation og udvikling:
Skabelse af nye og bedre resultater, er vores passion. Dette til gavn for vores klienter og samfund.

.

.

.

Vision / Mission

Vision:
”At være den førende og mest anerkendte danske præstations-klinik indenfor holistisk fysioterapi og personlig træning” Præstationsklinik for alle mennesker, med det mål, at forbedre hver individs evne til at klare dagens udfordringer med maksimum energi, overskud og effektivitet.

Mission:
”At hjælpe børn, unge, samt voksne i at opnå højest mulige sundheds-potentiale og præstations-udvikling. Med vores faglighed og ekspertise vil vi hjælpe vores klienter til at realisere deres mål, drømme samt nødvendige tiltag for bedre krop og mental velvære.

Koncept

Peak Koncept bygger på helheds-orienteret fysioterapi som er mikset med de bedste undersøgelser, test trænings- og behandlings-teknikker, som vi har fundet over årerne i det sundhedsfaglige felt.

Hvad er nu det for en størrelse?
Vi tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse af klienten med en meget holistisk tilgang, hvor vi er opmærksomme på vores kunders fysiske og psykiske behov. Dette varierer fra 1 til flere timer afhængig af problemstillingen og kompleksiteten.

Vores undersøgelse starter med at klienten fortæller kort om sig selv. Derefter gennemgår vi en række undersøgelser for at kunne diagnosticere kernen af problemet. Smerter og skader er ofte et symptom på en eller flere ubalancer andre steder i kroppen og derfor er det vigtigt at finde den underliggende årsag for at kunne angive en prognose og planlægge en behandling. Dette sikrer vores klient den mest effektive, korrekte samt forebyggende resultat. Vi anvender et bredt testbatteri som indeholder funktions-undersøgelser og specifikke test for at afdække årsagen til skaden.

Meet the Team

Per G. Erichsen
Cand. Scient - Elite Idræt & Præstation

Fysioterapeut

Hvem er Per?

Per har mere end 15 års erfaring med elitesport og talentudvikling. Udover at være sportsfysioterapeut og fysisk træner, har per også en Kandidat grad i Eliteidræt fra Odense Universitet.

Per beskræftiger sig med motorisk træning og præstationsforbering af børn, unge og voksne fra Hr. og fru Danmark til den olympiske elite atlet fra Team Danmark.

Morten Olesen
KIF Kolding København Håndbold

Fysioterapeut

Hvem er Morten?

Morten har været fysioterapeut omkring spillertruppen i KIF Kolding København Liga siden september 2015.

Hans ekspertise er behandling af idrætsskader på børn, unge og Voksne, især knæ, hofte og skuldre.Morten er tidligere elitehåndboldspiller og træner i dag flere ungdomshold i KIF.

Desuden beskæftiger han sig med træningsoptimering og motoriske screeninger.

.