Om Klinikken

Værdier

Troværdighed/Ærlighed:
Et ordsprog siger: ”Du kan kun lære andre mennesker det niveau af sundhed, du selv besidder/praktiserer”. Dette er hjørnestenen i den støtte, vejledning og behandling, som vi giver til vores klienter.

Målrettet effektivitet og udviklings-potentiale:
Vores fokus og intention er på maksimale resultater, baseret på klienters niveau og tolerance, samt mental åbenhed.

Motivation og glæde:
Er den drivende energi som altid er omdrejningspunktet i et inspirerende samarbejde med vores klienter.

Innovation og udvikling:
Skabelse af nye og bedre resultater, er vores passion. Dette til gavn for vores klienter og samfund.

.

.

.

Vision / Mission

Vision:
”At være den førende og mest anerkendte danske præstations-klinik indenfor holistisk fysioterapi og personlig træning” Præstationsklinik for alle mennesker, med det mål, at forbedre hver individs evne til at klare dagens udfordringer med maksimum energi, overskud og effektivitet.

Mission:
”At hjælpe børn, unge, samt voksne i at opnå højest mulige sundheds-potentiale og præstations-udvikling. Med vores faglighed og ekspertise vil vi hjælpe vores klienter til at realisere deres mål, drømme samt nødvendige tiltag for bedre krop og mental velvære.

Koncept

Peak Clinics koncept bygger på helheds-orienteret fysioterapi som er mikset med de bedste undersøgelser, test trænings- og behandlings-teknikker, som vi har fundet over årerne i det sundhedsfaglige felt.

Hvad er nu det for en størrelse?
Vi tager udgangspunkt i en grundig undersøgelse af klienten med en meget holistisk orienteret tilgang, hvor vi er opmærksomme på vores kunders fysiske og psykiske behov. 

Vores undersøgelse starter med at klienten fortæller kort om sig selv. Derefter gennemgår vi en række undersøgelser for at kunne diagnosticere kernen af problemet. Smerter og skader er ofte et symptom på en eller flere ubalancer andre steder i kroppen og derfor er det vigtigt at finde den underliggende årsag for at kunne angive en præcis prognose og planlægge det efterfølgende behandlingsforløb.

Dette sikrer vores klienter den mest effektive, korrekte samt forebyggende resultat. 

Meet the Team

Morten Olesen
Ejer Peak Clinic

B.Sc i Fysioterapi

Hvem er Morten?

Morten har været fysioterapeut i 4 år og er den daglige ejer- og kontakt person ved Peak Clinic.
Mortens ekspertise er undersøgelse og behandling af idrætsskader ved børn, unge og voksne, især omkring knæ, hofte og skulder.

Morten arbejder desuden med fysisk træning- og genoptræning og indgår i mange tværfaglige samarbejdsrelationer hvor i bla. læger og kiropraktor indgår. Vores primære samarbejdsklinik er www.flicflac.dk 

Per G. Erichsen
Kandidat i Eliteidræt  

B.Sc i Fysioterapi

Hvem er Per?

Per har mere end 16 års erfaring som fysioterapeut. Udover at være sportsfysioterapeut og fysisk træner, har per også en Kandidat grad i Eliteidræt fra Odense Universitet med speciale i sportspsykologi. 

Per beskræftiger sig til dagligt med akutte skader og kroniske forløb indenfor det ortopædkirurgiske felt. Per arbejder med motorisk træning og talentudvikling af børn & unge indenfor flere sportsdomæner med primære fokus på håndboldspillere. 

.